SUPERSPORT HNL – LOKOMOTIVA-RIJEKA (03.11.2023.)
DOGAĐAJ
OKLADA
KVOTA
KLADIONICA
Toronto Raptors-Philadelphia 76ers
76ersi pobjeđuju sa hendikepom 8,5
1,85
BET365

 

Novo kolo HNL-a na otvaranju nam nudi utakmicu gdje Lokomotiva u Kranjčevićevoj dočekuje vodeću momčad lige Rijeku, a ekipe utakmicu dočekuju u dijametralno suprotnim raspoloženjima.

Lokomotiva je imala do 94.’ tri boda u džepu protiv Dinama, a na kraju je ostala bez ičega u razmaku od 3 minute.

“Analizirali smo utakmicu protiv Dinama, vidjeli gdje smo griješili te koji su bili problemi, nije to samo sedam minuta sudačke nadoknade, imali smo problema i u drugom poluvremenu, nismo na pravi način odgovorili, no fokus je na Rijeci te razmišljamo samo o toj utakmici te kako ćemo odigrati.”

Ruku na srce, iako bi im tri boda sigurno sjajno došla, Lokomotiva ipak nema rezultatski pritisak već je usmjerena na razvijanje igrača, što ih samim time čini u jednu ruku opasnima i nepredvidljivima. Posebno su opasni u kontrama, kad u stilu najboljih sprintera dođu u napad sa 5-6 svojih igrača, što bi moglo na test staviti sjajnu Rijekinu obranu.

Rijeka stiže u Zagreb nakon pobjede nad Goricom 1-0, te je zadržala prvo mjesto sa dva boda ispred Hajduka, a isti imperativ imaju i sad. Ipak, zdravstveni problemi će im sigurno otežati posao, a uz to neće računati ni na Lindona Selahija, u ovom trenutku možda i najboljeg zadnjeg veznog lige

“Niko Galešić sigurno neće konkurirati zbog ozljede aduktora, ali hoće li biti spreman za utakmicu s Dinamom ne mogu reći. Vrlo vjerojatno Marco Pašalić neće biti spreman. Nije trenirao kroz tjedan i jako su male mogućnosti da bude u kadru. Jedino ako se ne dogodi neko čudo.”

“Imamo dovoljno igrača, netko će istrčati. Imamo i Hodžu, Ilinkovića… Netko će igrati, možda ćemo promijeniti sustav, vidjet ćemo. Vidjet ćemo i što će biti s Pašalićem. Liječnici su rekli da će sve biti u redu, ali po informacijama koje imam, mislim da tako neće biti. Nadam se čudu, ali nisam sklon da poluozlijeđenog igrača stavljam u igru. Ostali su na broju. Ne mislim čuvati igrače zato što sljedeću utakmicu igramo s Dinamom. To je suludo.”

Ipak, sigurno je da nas čeka zanimljiva utakmica koja bi trebala obilovati šansama i golovima. Rijeka igra na veliki broj udaraca iz daljine, a Lokomotiva obožava kontre, što bi trebalo ići u prilog golovima i šansama.

awareness-image awareness-image awareness-image