DOGAĐAJ
OKLADA
KVOTA
KLADIONICA
Toronto Raptors-Philadelphia 76ers
76ersi pobjeđuju sa hendikepom 8,5
1,85
BET365

 

Nekada najjača liga svijeta, Serie A, otvara svoj program u Bologni, gdje domaćin na Renato DallAri dočekuje Lazio. Riječ je trenutno osmoj, odnosno sedmoj momčadi na ljestvici, koje su udaljene jedan bod (Bologna 15, Lazio 16) te ih pobjeda diže u zonu Europe.

 

Domaćin je iskoristio dobar raspored te uzimao bodove protiv sebi ravnih ili lošijih, a posljedni poraz su upisali prije više od dva mjeseca, kad je Milan odnio pobjedu sa gostovanja. Od tad su upisani neriješeni rezultati protiv Juventusa, odnosno Intera, a u zadnjih 5 utakmica su upisane pobjede nad Frosinoneom i Empolijem doma te tri remija, kod Sassuola, Intera i Monze.

 

S druge strane Lazio je u nizu od četiri pobjede i jednog poraza, koji je došao protiv Milana, dok su pobjede upisali protiv Fiorentine, Sassuola, Atalante i Torino. Istina, tri pobjede su došle doma, dok u gostima ne upisuju toliko bodova.

S obzirom da Bologna igra nogomet na gol manje, a Lazio voli ući u duele, ovdje idemo sa zbrojem žutih kartona, odnosno da će obje ekipe dobiti najmanje po dva žuta kartona. Još u slučaju kiše možemo očekivati više zakašnjelih startova, samim time i neopreznih prekršaja.

awareness-image awareness-image awareness-image