KOŠARKA

 

PHOENIX SUNS – SAN ANTONIO SPURS 1 – 1.4

 

Liga Američkih Profesionalaca danas oskudijeva s ponudom te nudi samo tri para, a mi smo se odlučili na siguricu sa iznenađujuće dobrom kvotom.

Ovdje čak nije stvar kvalitete Sunsa već koliko loše izgledaju Spursi na početku sezone – iako imaju jednu pobjedu iz tri susreta (poslije produžetaka protiv Houston Rocketsa) u dvoboju protiv Los Angeles Clippersa su pokazali koliko su zapravo daleko od ozbiljnih ekipa. U sezonu su ušli  sa Jeremyjem Sochanom na poziciji playmakera, a što njemu nije prirodna pozicija. Uz to prvi izbor drafta Victor Wembanyama se još uvijek prilagođava na NBA, a današnji susret sigurno neće olakšati prilagodbu.

Sunsi ne mogu računati na Bradleyja Beala te je upitan Devin Booker, ali i dalje imaju previše kvalitete u odnosu na Spurse da ne bi ovaj susret upisali pod pobjedu.

 

HOKEJ

 

TORONTO MARPLE LEAFS – LOS ANGELES KINGS OVER 5,5 – 1.45

 

Kao i u NBA-u tako i u NHL-u danas oskudijevamo sa ponudom, no ipak se pronašao jedan par.

Los Angeles Kingsi, vašem autoru omiljeni overaši, danas gostuju u Kanadi kod Toronta, momčadi koja se trenutno nalazi na sedmom mjestu Istočne konferencije. Riječ je o momčadi koja je u dosadašnjih 8 utakmica na prosjeku od 6,7 golova po meču, ali taj prosjek je veći kad se pogledaju omjeru protiv Tampe, Minnesote i Montreala, ekipa koje inače dopuštaju i zabijaju veći broj golova.

Kad na to dodamo Kingse, momčad koja po tradiciji uvijek igra na veći broj golova, te uzmemo međusobni omjer u posljednjih 5 utakmica dobijemo omjer gdje u samo jednoj utakmici nisu išli iznad ove granice.

awareness-image awareness-image awareness-image