Skupina A:

21:00 – Bayern-Kopenhagen

21:00 – Galatasaray-Manchester United

 

Bayern München već je osigurao prvo mjesto, dok ostale tri ekipe imašu šanse i za prolaz i za ispadanje, s obzirom da su smještene unutar jednog boda. Manchester United večeras gostuje u vatrenoj turskoj atmosferi kod Galatasarayja, kojeg bi pobjeda dovela na korak do prolaska dalje. U isto vrijeme Kopenhagen ide u Bavarsku na noge Bayernu, te će u zadnjem kolu sigurno odlučivati o svojoj sudbini protiv Galate, neovisno kako se završe večerašnji susreti.

Standings provided by Sofascore

Skupina B:

 

18:45 – Sevilla-PSV

21:00 – Arsenal-Lens

 

Arsenal će pobjedom izboriti prolaz kolo prije kraja kao prvoplasirana ekipa, dok će u slučaju poraza se morati vaditi u posljednjem kolu na gostovanju kod PSV-a, koji gostuje u Andaluziji kod Seville. Lens u slučaju poraza protiv Arsenala te pobjede PSV-a značajno komplicira svoje šanse, dok će se Sevilla pobjedom nad PSV-om dovesti u situaciju da u posljednjem kolu direktno odlučuje o svojoj sudbini.

Standings provided by Sofascore

Skupina C:

21:00 – Real Madrid-Napoli

21:00 – Braga-Union Berlin

 

Situacija u grupi C je jednostavna – Real Madrid je prošao u osminu finala, dok je Union Berlin izgubio sve šanse za isto, no i dalje su u igri za Ligu Europe. Pobjedom nad Bragom na gostovanju bi pretekli ih na trećem mjestu, te bi u zadnjem kolu protiv Reala lovili što bolji rezultat te se nadali porazu Brage pod Vezuvom. Napoli će danas pozitivnim rezultatom doći korak bliže prolazu, a u slučaju poraza Brage isti i osigurali.

Standings provided by Sofascore

Skupina D:

21:00 – Benfica-Inter

21:00 – Real Sociedad-RB Salzburg

Real Sociedad i Inter su izborili prolaz u drugu fazu natjecanja, a najveće razočarenje grupe Benfica i RB Salzburg će se boriti za Ligu Europe.

Standings provided by Sofascore
awareness-image awareness-image awareness-image