ARMENIJA-WALES

PAR
OKLADA
KVOTA
KLADIONICA
ARMENIJA-WALES
POBJEDA ARMENIJE ILI NERIJEŠENO
2
ADMIRAL

Prva utakmica dana je susret Armenije i Walesa u 15 sati, a domaćini u Erevanu love pobjedu kako bi ostali u igri za prolaz dalje. Taj prolaz bi bio lakše dostižan da si nisu prošli ciklus sami pucali u nogu te dozvolili poraz u Rigi od Latvije, s čime su drastično smanjili šanse za dalje. Ipak, današnja pobjeda ih u potpunosti vraća u trku, s obzirom da bi imali bolji međusobni omjer u odnosu na Wales.

Wales dolazi pun samopouzdanja nakon što su doma pobijedili Hrvatsku te sad stvari drže u svojim rukama – uz dvije pobjede idu direktno na Euro te izbjegavaju pakao dodatnih kvalifikacija. Ipak, imaju težak raspored, gostovanje u Erevanu te za kraj domaći susret protiv Turske koja bi u tom trenutku trebala biti sigurna kao prvoplasirana, ali će imati imperativ dobrog rezultata kako bi ostali u prvom potu za ždrijeb skupina na Euru.

 

NIZOZEMSKA-IRSKA

PAR
OKLADA
KVOTA
KLADIONICA
NIZOZEMSKA-IRSKA
POBJEDA NIZOZEMSKE SA NAJMANJE DVA GOLA RAZLIKE
1.6
ADMIRAL

Jednostavna situacija – Nizozemska lovi direktan plasman na Euro, trenutno ima isti broj bodova kao i Grčka uz bolji međusobni omjer, dok Irska drži predzadnje mjesto sa šest bodova te je bež šansi za prolaz dalje.

 

ŠVICARSKA-KOSOVO

PAR
OKLADA
KVOTA
KLADIONICA
ŠVICARSKA-KOSOVO
NAJMANJE 3 GOLA NA UTAKMICI
1.55
ADMIRAL

Kako otežati sam sebi situacija najbolje zna momčad Švicarske. U posljednih pet susreta imaju jednu pobjede te četiri remija, a svaki je priča za sebe i za rubriku „Vjerovali ili ne“. Da krenemo redom – protiv Rumunjske su imali vodstvo 2-0 do 89′, protiv Kosova vodstvo 2-1 do 94′, protiv Bjelorusije su nakon vodstva 1-0 došli u situaciju da su do 88′ gubili 1-3 te jedva izborili remi, a protiv Izraela su vodili do 88′.  Ipak, njihova sreća je ta da Izrael ima četiri boda zaostatka na trećem mjestu te danas igra protiv Rumunjske, kojoj također treba pobjeda da bi išli na Europsko. Jasno, i dalje postoji scenarij da Švicarska ispadne sa Eura ali tu se mora posložiti baš previše toga da bi to bilo realno.

Kosovo se mora nadati da će Izrael danas izgubiti od Rumunjske kako bi eventualnom pobjedom ih preskočili na tablici te kako bi održali šansu za dodatne kvalifikacije. Uz to u posljednjem kolu u Prištini dočekuju Bjelorusiju, a Izrael igra protiv Andore, tako da danas Kosovo ide na sve ili ništa.

awareness-image awareness-image awareness-image