BUNDESLIGA – DARMSTADT-BOCHUM (03.11.2023.)
DOGAĐAJ
OKLADA
KVOTA
KLADIONICA
Toronto Raptors-Philadelphia 76ers
76ersi pobjeđuju sa hendikepom 8,5
1,85
BET365

Bundesliga, vašem autoru najdraža, ovo kolo na otvaranju donosi derbi davitelja, domaćina Darmstadta i Bochuma. Jedni dolaze nakon kalvarije koju su prošli na Allianz Areni a drugi su u nizu od samo dva osvojena boda u 5 utakmica.

Iako su imali dobru formu s pobjedama nad Werder Bremenom i Ausburgom u dvije utakmice protiv RB Leipziga i Bayerna su doživjeli potop i izgubili sa ukupnom razlikom -10. Protiv Bayerna su se čak držali prvo poluvrijeme, na koje su otišli sa 0-0 rezultatom, ali su se zato raspali u drugom dijelu i dopustili 8 golova, od čega čak sedam u 25 minuta. Olakotna okolnost im je da su igrali sa devet igrača, ali je i Bayern igrao sa igračem manje.

 

Bochum je u kanalu od početka sezone te još uvijek nema niti jednu pobjedu, ali su uspjeli upisati pet remija te se zato još uvijek nalaze iznad crte za ispadanje. Ipak, momčad svaku utakmicu stvara šanse ali imaju problem sa realizacijom, što ih je trenutno koštalo više bodova. Ako igdje vide šansu da okrenu momentum ovo je šansa za njih, da iskoriste trenutno stanje domaćina i konačno krenu iskorištavati prilike koje stvaraju svaki susret. Domaćin također igra na gol više, na njihovim utakmicama u prosjeku pada veliki broj golova, što je nešto što bi trebalo doći i ovaj susret.

awareness-image awareness-image awareness-image