Svaki tjedan se održavaju mnoge nogometne utakmice diljem svijeta, a kladionice nude širok raspon kvota gotovo na svaki aspekt tih utakmica. 

S raznolikim okladama na raspolaganju, ne postoji konačan “najbolji” način klađenja na sportske događaje. Na kraju dana, to ovisi o preferencijama osobe koja postavlja oklade. Ali ne mora biti tako.

Ako ste se tek počeli kladiti na kladionicama, onda sigurno znate kako se važno dobro informirati prije nego što uplatite listić. Tipovi Analize postoji baš iz tog razloga, kako bi vama i drugim kladiteljima poboljšao šanse u klađenju. 

Pogledajte kako se sa što većom sigurnosti kladiti, a time i povećati šanse za dobitak na kladionici!

Vrste nogometnih oklada

Različite vrste nogometnih oklada pružaju kladiteljima raznolike opcije za ulaganje. Ovo su neke od najčešćih vrsta oklada:

Bet Builder

Bet builder vam omogućuje personaliziranje vlastite oklade na temelju različitih elemenata iste nogometne utakmice. 

Možete kombinirati različite opcije poput rezultata utakmice, broja postignutih golova, i drugih specifičnih događaja kako biste stvorili jedinstvenu okladu s prilagođenim kvotama.

Oklada na igrača

Oklada na igrače se fokusira na pojedine igrače i njihovu izvedbu tijekom utakmice. To može uključivati oklade na broj postignutih golova, asistencija, golova, i druge statističke podatke vezane uz određenog igrača.

oklada na igraca

 

Poluvrijeme/Kraj utakmice

Ova vrsta oklade predviđa ishode na poluvremenu i kraju utakmice. Primjerice, možete se kladiti na to hoće li rezultat biti neriješen na poluvremenu ili na kraju utakmice.

Dvostruka šansa

Dvostruka šansa vam povećava šansu za dobitak. Gotovo svaki par ima tri moguća ishoda, stoga ako igrate na dva, veće su vam šanse za dobitak.

Strijelci golova

Oklade na strijelce golova predviđaju koji će igrači postići gol na utakmici. Ovo uključuje opcije kao što su prvi strijelac, posljednji strijelac ili bilo koji strijelac tijekom utakmice.

Točan rezultat/Scenarij rezultata

Ove oklade predviđaju točan rezultat utakmice, kombinacije rezultata ili pobjednika u određenim scenarijima, što često pruža visoke kvote.

Više/manje 

Ove oklade se anjviše koriste za klađenje na ukupan broj golova ili drugih događaja tijekom utakmice. Primjerice, klađenje na više ili manje određenog broja golova.

Klađenje uživo

Klađenje uživo je klađenje tijekom samog tijeka utakmice, pružajući dinamično iskustvo klađenja s promjenjivim kvotama ovisno o događanjima na terenu.

kladenje uzivo

 

Kako efikasno odabrati pobjedničke oklade u nogometu?

Čak i ako provodite temeljita istraživanja i imate obilje znanja o utakmici, uvijek postoji prostor za iznenađujuće ishode.

Ipak, ta nepredvidivost sastavni je dio ljepote sporta, i zato je ključno osloniti se na vlastito znanje prilikom klađenja na nogomet.

To pomaže odrediti na koju utakmicu i okladu trebate usmjeriti svoju pažnju. Ako ste novi u klađenju na nogomet, može biti mudro držati se jednostavnijih oklada poput oklada na rezultat ili više/manje, ili onih s manjim rizikom poput klađenja na dvostruku šansu.

Postavljanje oklada na poznatim tržištima osigurava manji rizik gubitka novca, a dva najvažnija čimbenika u pronalaženju vrijednosti su istraživanje i znanje.

Kladitelji mogu pristupiti bogatstvu statističkih podataka na našoj stranici kako bi bolje razumjeli analizu nogometa.

Na primjer, ako redovito pratite utakmice Lige nacija, bolje biste se snašli s klađenjem na nju nego s iskušavanjem sreće u nepoznatim utakmicama i ligama iz cijelog svijeta.

awareness-image awareness-image awareness-image